Renault Norge

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Aldri har det vært lettere å velge familiebil!

Pris fra kr 369 900,-

Pris er inkl. frakt og levering Oslo

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er en all-round stasjonsvogn med smart design. Den er i stand til å kjøre i fullelektrisk modus i det daglige, og som en hybrid over lengre avstander. Denne teknologien gir flere fordeler som kjøreglede og lave driftskostnader.

ONE

Elektrisk når du vil!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er utstyrt med 9,8 kWh (400V) batterikapasitet og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet. Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og rask akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og myk oppstart.

TWO

Hele 50 km elektrisk rekkevidde!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km* (65 km ved bykjøring**) og et forbruk på kun 0,13 l/mil* som gir svært lave driftskostnader.

* ved blandet kjøring iht. WLTP
**iht. WLTP

THREE

E-TECH Plug-in-teknologien: 150 patenter!

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1-ekspertise. E-TECH Plug-in-teknologien er utviklet av Renaults ingeniører og inneholder over 150 patenter.

Design

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid er lett å kjenne igjen. Designelementer fra forgjengeren er videreført i kombinasjon med en rekke nye detaljer som gir et moderne og dynamisk preg. Den nye hybriden har et lekkert design og er vakker og robust. Harmoniske og elegante proporsjoner, karakteristiske lykter som fungerer som utstillingsvinduer for bilens avanserte teknologi med forseggjorte detaljer.

Multimedia

 Full oversikt på veien

Full oversikt på veien

Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid har en ny og smart førerplass med 10,2’’digital instrumentpanel med individuelle tilpasningsmuligheter.

 MY Renault-app

MY Renault-app

Last ned MY Renault-appen gratis og ha oversikt på farten med en rekke online tjenester. Sjekk batterinivået på din Megane, planlegg lading når strømprisen er lavest, forvarm bilen eller planlegg reiseruten.

 Alltid på nett

Alltid på nett

Med multimediesystemet EASY LINK har du alltid tilgang til en rekke nettbaserte tjenester. Berøringsskjermen på 9,3 tommer* og 4G-tilkobling gir blant annet tilgang til funksjoner som navigasjon, beste kjørerute, rekkevidde og er kompatibel med Android Audio og Apple Carplay.
*Avhenger av utstyrsnivå og valgt ekstrautstyr

Sikkerhet

  Renault automatiske nødanrop

Renault automatiske nødanrop

Systemet ringer automatisk til nødnummeret ved uhell, eller om du selv kan trykke på SOS-knappen om du er vitne til en nødsituasjon

  Renault automatiske nødanrop
  Motorvei- og køkjøringsassistent

Motorvei- og køkjøringsassistent

Unik innovasjon i segmentet: Renault Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid klarer å holde seg midt i kjørebanen og regulerer hastigheten etter trafikken hele veien.

Utstyrsnivå

ZEN

ZEN

Fra kr

359 900,-

INTENS

INTENS

Fra kr

369 900,-

R.S. LINE

R.S. LINE

Fra kr

389 900,-

Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud!

Benytt mulighetene og bygg nye Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid etter dine ønsker og behov!

bygg din bil

Nøkkeldimensjoner

dimensions

Tilbehør

  • Innstegslist
  • Lastekantbeskytter
  • Tilhengerfeste
  • Haifinneantenne

Ta vare på dørtersklene med innstegslister i rustfritt stål og aluminiumsfinish. Tilgjengelig med og uten LED-lys.