Har du fått steinsprut, eller trenger å skifte frontrute?

En steinsprutskadet frontrute kan være trafikkfarlig da bilen mister noen av sine viktige sikkerhetsegenskaper. Frontruten gir f.eks. støtte for airbagene om disse løses ut ved en kollisjon. Frontruten er også en bærende del av karosseriet. Den utgjør 30% av alt som forhindrer karosseriet i å bli deformert ved et sammenstøt – så lenge den er intakt. Våre autoriserte merkeverksteder reparerer en steinsprut eller sprekk i frontruten raskt og enkelt. Ta kontakt og få det fikset så snart du oppdager skaden.

BESTILL VERKSTEDTIME
FINN FORHANDLER

Hvorfor er frontruten så viktig?

På moderne biler er frontruten en bærende del av konstruksjonen, og den er ofte utrustet med kameraer og sensorer som har sentrale sikkerhetsfunksjoner. Ved skifte av frontrute er det derfor viktig for sikkerheten at du ikke bare får nytt glass, men også at du får riktig frontrute, riktig montert og riktig kalibrert. Og dette er våre mekanikere opplært i. På våre autoriserte merkeverksteder brukes kun originale bilglass i høy kvalitet, med nøyaktig passform.

Spar tid

Bestiller du reparasjon/skifte av frontrute samtidig som du f.eks tar service, sparer du tid og får jobben gjort samtidig. Våre merkeverksteder har alt som skal til for at jobben utføres effektivt og fagmessig. Du betaler kun egenandelen, som varierer avhengig av hvilken forsikringsdekning du har. Merkeverkstedet er behjelpelig med utfylling av skademelding, og håndterer kontakten med forsikringsselskapet. Enkelt og greit.

Steinsprutskader

Har du fått en steinsprut eller sprekk i frontruten, bør du få dette fikset så raskt som mulig. En steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og da må hele ruten skiftes. Det samme gjelder dersom det har kommet skitt og vann for langt inn i sprekken. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etter reparasjon.

BESTILL VERKSTEDTIME
FINN FORHANDLER