Nye Renault MeganE E-Tech electric
– kommer på markedet i 2022!

Renault er blant bilprodusentene med lengst erfaring innenfor elbiler. Zoe ETech electric har i mange år vært Europas mestselgende elbil. Snart lanseres Renault MeganE E-Tech electric. Med denne modellen tar Renault steget inn i det helelektriske C-segmentet med en modell som fremstår svært eksklusiv.

Renault har vist frem konseptutgaven av Megane EVision tidligere i år, men nå avsløres den gradvis med hvordan den ferdige produksjonsbilen vil se ut. Den vil bli produsert i Douai, Frankrike.

Renault MeganE E-Tech electric får et batteri på 60 kWt og en motoreffekt på 217 HK. Rekkevidden kommer til å være rundt 450 kilometer etter WLTP-standarden. Nye MeganE E-Tech electric har hurtiglading, inntil 130 kW.

Ingeniørene har vært opptatt av bærekraft hele veien. Materialene som benyttes er 30% resirkulert, og batteriene vil kunne gjenbrukes. Karbonavtrykket skal i sum være lik null! Til tross for et kompakt design, vil plassen innvendig oppleves som svært god, takket være hjulenes plassering og markedets tynneste batteri. Nye Renault MeganE E-Tech electric vil være et fornuftig alternativ for de som ønsker en helelektrisk, romslig og fremtidsrettet bil.

Lanseringen i Norge blir i 2022 og det vil være mulig å sette seg på en interesseliste etter sommeren
– det er bare å glede seg!

 

FAKTA:

  • Bygges på CMF-EV plattformen
  • 60 kWh batteri (også tilpasset for 40 og 87 kWh)
  • 217 hk
  • Rekkevidde 450 km WLTP (ikke bekreftet)
  • Hurtiglading, inntil 130 kW
  • Produseres i Douai, Frankrike
  • Lansering i Norge: Første halvår 2022

Hva sier pressen:

 

Nå kommer det en ny SUV fra elbilekspertene.

 

 

Nå får konkurrentene hetetokter. Den nye helelektriske Renault Megane er presentert.

 

 

Renault testkjører sin elektriske Megane.

 

 

Elektrisk Megane på veien.