Elektriske Renault ZOE skulle i utgangspunktet være en bil nummer to for Sara Emilie Tandberg (27). Men den har vist seg å fungere som en fullverdig familiebil.

– Hos oss har det, historisk sett, alltid vært samboeren min som har valgt bil til familien. Hovedsakelig grunnet interesse, eller mangelen på det i mitt tilfelle, forteller Sara Emilie.

Men nå er interessen for bil en ganske annen hos tobarnsmoren, og det takket være ZOE.

Sammen med sin samboer prøvekjørte Sara Emilie elbil for første gang i 2017, og det var en skeptiker som satt seg bak rattet den gang.

Skeptikeren som ble overbevist

– “Hvor langt kan den egentlig kjøre? Tenk om jeg plutselig går tom for strøm? Er det ikke stress å måtte lade?” husker jeg at jeg tenkte, forteller hun.

Men kjøreturen i 2017 skulle vise seg å vende skepsis til nysgjerrighet, og da familien skulle gå til anskaffelse av bil nummer to tidligere i år, var det elbil hun ønsket seg. Etter å ha prøvekjørt ulike modeller var det ingen tvil etter en kjøretur med Renault ZOE. Den tidligere skeptikeren var solgt.

– Når man først bytter til elbil, bytter man ikke tilbake – og ZOE utmerket seg på alle måter.

 
Det første som gjorde at Sara Emilie falt for ZOE var selve kjøreopplevelsen.

– Jeg kan oppleve en del biler som masete på lengre bilturer, men med ZOE er opplevelsen en helt annen. Bilen er stillegående, god å kjøre, og selv om den er liten, føles den romslig. Den er mye romsligere enn jeg hadde trodd, forteller hun.

Sjekk ut tilleggsutstyret du får i Renault ZOE her.